Bouwbedrijf Bouw & Advies Keizer

Stefan Keizer staat aan het hoofd van Bouw & Advies Keizer. Sinds zijn zeventiende jaar werkt Stefan al fulltime in de bouw. Naast zijn dagelijkse werk in de bouw werkte hij in het weekend als openhaardenbouwer. Sinds zijn zeventiende heeft hij er een sport van gemaakt om alles maar dan ook alles te leren en te kunnen wat er bij bouwen komt kijken. Geef je Stefan een stuk bouwgrond en materiaal? Dan bouwt hij een compleet functionerend huis (eventueel helemaal zelfvoorzienend). 

Ouderwets opgeleid

Stefan is een ervaren vakman die ouderwets is opgeleid. Niet alleen binnen zijn opleiding maar juist ook in de praktijk door oude rotten in het vak. Deze oude rotten waren misschien niet de meest communicatieve leermeesters, maar ze verstaan hun vak en Stefan heeft als een spons al deze kennis en kunde eigen gemaakt. 

Altijd de beste oplossing

Waar veel bouwbedrijven denken vanuit hun eigen portomonnee, denkt Stefan echt mee met jou als klant. Wat is nu voor jouw situatie de perfecte oplossing en hoe kunnen we dan zo goed mogelijk uitvoeren. Zo voorkom je onverwachte kosten en weet jij precies waar je aan toe bent. 

© 2021 - 2024 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel