Diensten bouwbedrijf Bouw & Advies Keizer

Voor welke werkzaamheden kun je bij ons terecht en voor welke werkzaamheden niet? Om je een duidelijk beeld te schetsen van onze diensten als bouwbedrijf lees snel verder!

Wil je liever zien wat we tot nu toe hebben gebouwd en opgeleverd? Bekijk dan de pagina Projecten. Heb je nu iets waarvan je geen idee hebt of we jou daarbij kunnen helpen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kozijnen vervangen

Zijn jouw kozijnen dringend toe aan vervanging? Houtrot betekent niet altijd dat het hele kozijn vervangen moet worden. Heb je nu kozijnen in slechte staat? Wij bekijken hoe de kozijnen er aan toe zijn en laten jouw weten of het vervangen of herstellen wordt. Onze kozijnen worden in eigen werkplaats vervaardigd van hardhout. Zo kunnen we iedere gewenste maat en vorm kozijn maken. Als glas gebruiken we het liefste HR++ voor een optimale isolatie.

Aanbouw

Groter wonen zonder te verhuizen? Een aanbouw kan een goede oplossing zijn in het geval van ruimtekort in de woning. We kunnen een aanbouw maken exact zoals je deze het liefste zou willen. Of het nu om een stenen aanbouw of een houten aanbouw gaat, we plaatsen deze allemaal. 

Verhelpen lekkages

Niets is zo vervelend als een lekkage in je huis of je bedrijfspand. Soms heb al meerdere mensen gehad die uiteindelijk het probleem niet kunnen oplossen. Het uitzoeken waar de lekkage vandaan komt en deze verhelpen (maar dan echt) is een bijzondere gave van Stefan. Dus heb je een lekkage? Wij verhelpen deze!

Dak vervangen

Is jouw dak niet aan een reparatie toe, maar moet het hele dak vervangen worden? Ook dat maken we voor je in orde. Van de isolatie en afwerking binnen, tot het leggen van nieuwe dakpannen. Of de oude dakpannen wanneer deze nog in goede staat zijn. 

Goten vervangen of repareren 

Geen plastic, maar zink! Heb je zinken goten die aan reparatie of vervanging toe zijn? We zetten zelf het zink en maken zo goten op maat die weer jaren mee kunnen.

Klein timmerwerk

Of het nu gaat om een kippenhok, een houten tuinhek, een hondenkennel, een kattenren, een kast op maat of ander klein timmerwerk. Wij komen met een creatieve oplossing en een goed gebouwde wat je dan ook nodig hebt!

 

© 2021 - 2024 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel