Dakgoten op maat

Een zinken dakgoot die lekt moet 9 van de 10 keer vervangen worden. Het kan ook zijn dat u kunsstof dakgoten wilt laten vervangen door zinken. Wij staan met onze expertise voor u klaar. We hebben onze eigen zetbank en kunnen alle soorten zinken dakgoten op maat maken.

Binnen 1 dag klaar

Een zinken dakgoot kan binnen een dag al klaar zijn. We komen eerst kijken, meten en laten u de kosten weten. Gaan dan de goten op maat maken en wij komen deze in de middag plaatsen. De oude goten nemen we weer mee en zo heeft u binnen een dag nieuwe dakgoten waar u zeker 25 jaar plezier van heeft. 

Eerlijke prijs

De prijs voor het vervangen van de dakgoten van een standaard rijtjeshuis is gemiddeld 700 euro (5 meter dakgoot). 
Wanneer ben je duurder uit; de gootbodem is extra breed, uw huis heeft meer meters goot, de regenpijp(en) moeten vervangen worden, de houten boeidelen zijn rot. De eventuele extra werkzaamheden kunnen we allemaal in orde maken. 
Voordat we gaan beginnen laten we u de exacte prijs weten (geen verrassingen achteraf). 


Neem contact op voor gratis advies

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Werkgebied

We zijn werkzaam in Drenthe en Groningen. 


Koperen dakgoten

Wanneer u een rieten kap heeft dan heeft u een koperen dakgoot nodig. Het op maat maken en plaatsen van koperen dakgoten kunnen wij ook voor u verzorgen. 

Van kunststof naar zink of koper

Plastic dakgoten vervangen en daarvoor zink of koper in de plaats maken, dat kan geregeld worden. Het plaatsen van kunststof dakgoten doen we niet. 

Waarom kiezen voor Bouw & Advies Keizer voor het vervangen van dakgoten? 

Nog even kort en krachtig op een rijtje:

  • Alle soorten dakgoten van zink en koper op maat gemaakt
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Altijd ruimte op de planning; snel geholpen ook bij spoedzaken
  • Vrijblijvend advies en overleg
  • Transparant over kosten; geen verrassingen achteraf
  • Vakmanschap voor een eerlijke prijs
  • Binnen 1 dag een hele nieuwe dakgoot geplaatst

Referenties:

⭐⭐⭐⭐⭐ - Familie Hoogendoorn
Stefan heeft ons geholpen met een grote verbouwing van een bijruimte en schuur met achterstallig onderhoud naar praktijkruimte met lekdicht dak. Omdat hij zo handig is en meedenkt in oplossingen, heeft hij inmiddels ook veel renovatieklussen en andere klussen in huis gedaan. Hij is prettig in de omgang, rustig en doet zijn ding. We bevelen hem absoluut aan!  

⭐⭐⭐⭐⭐ - Mevrouw Van Veen
Ik had een plastic dakgoot, toen deze begon te lekken heb ik Stefan gebeld en hem gevraagd om er zinken dakgoten voor in de plaats te maken. De goten zien er weer tiptop uit en ik ben blij dat ik van het lelijke plastic af ben. 

⭐⭐⭐⭐ - De heer Van Dam
Bij het vervangen van het dak zijn ook direct alle dakgoten vernieuwd. Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. 

 

© 2021 - 2024 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel