Veelgestelde vragen

Een aantal vragen worden vaak gesteld, die proberen we hier te beantwoorden.
Heb je nu een andere vraag of wil je liever even overleggen? Neem dan contact op!

Planning en tijdsindicatie

Ook wij merken dat het druk is binnen de bouw en dat goede timmerlieden moeilijk te vinden zijn. Door niet al het werk aan te nemen en ons te concentreren op kleiner werk, zoals het vervangen en plaatsen van kozijnen. Kunnen we nieuw werk vrij snel inplannen. 

Wanneer hebben jullie tijd?
We zorgen altijd voor een goede planning, waarbij we tijd vrijhouden voor spoedklussen en het opnemen van werk. Heb je haast? We kunnen zeker iets voor je betekenen. Neem contact op en vergeet niet aan te geven dat er haast bij is. 

Ik heb een lekkage, kunnen jullie meteen komen?
Ja! Het verhelpen van lekkages (zelfs lekkages die niemand lijkt te kunnen oplossen) is een speciale gave van Stefan. Dus geen nood aan de man. Hij komt er aan!

Welke dagen werken jullie?
Op dit moment nemen we werk aan van maandag t/m zaterdag, Zondag werken we niet, tenzij we gebeld worden voor een spoedklus. Dan komen we ook op zondag. In de avond zijn we het liefste thuis, maar ook dan maken we voor dringende zaken graag een uitzondering. 

Betalen en kosten

Hoe weet ik hoeveel ik moet betalen?
Na het opnemen van de klus sturen we een offerte voor de werkzaamheden. Ben je akkoord? Dan plannen we de werkzaamheden in en ontvang je een factuur voor de aanbetaling. Als we deze hebben ontvangen is de plek in de planning definitief. Na het afronden van de werkzaamheden ontvang je de factuur voor de restbetaling. Is het een grotere klus waar we een aantal maanden mee bezig zijn? Dan ontvang je ook tussendoor facturen, hoeveel en wanneer specificeren we vooraf.

Kan ik subsidie krijgen op de werkzaamheden?
In een aantal gevallen is er inderdaad subsidie beschikbaar. Je kunt hierbij denken aan het isoleren van de woning of het isoleren van het dak. Maar ook aan het vervangen van ramen voor HR++ glas. Deze werkzaamheden komen vaak in aanmerking voor een subsidie.

Betaal ik voorrijkosten?
Nee, we rekenen geen voorrijkosten.

Werkzaamheden

Voor welke werkzaamheden moeten we jullie zeker bellen?
Hoewel we alles kunnen. Worden we het liefste gebeld voor het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren. We kunnen alle houten kozijnen zelf maken in onze werkplaats. Het vervangen van (zinken) goten doen we ook graag. 

Welk werk doen jullie niet?
Wij plaatsen geen kunststof kozijnen. We maken immers met de hand houten kozijnen op maat in onze eigen werkplaats. Daarnaast schilderen we ook niet. Dus plaatsen we nieuwe kozijnen? Dan worden deze standaard in de grondverf geleverd. Je kunt er dan voor kiezen om ze zelf te schilderen of een schilder in te huren. 

Overige vragen

Moet ik thuis zijn als jullie komen?
Voor de eerste kennismaking natuurlijk wel. Daarna mag het, maar het hoeft niet. We hebben van de meeste van onze klanten sleutels, zodat we direct naar binnen kunnen om aan de slag te gaan. Wil je nu liever zelf thuis zijn, dan is dat natuurlijk ook prima. We merken dat als mensen eenmaal wat langer klant zijn dat ze dan het liefste de sleutels geven zodat we zelf aan de slag kunnen. Of er nu iemand thuis is of niet.

Mijn hond kan lastig zijn, moet ik deze opsluiten?
Zeker niet! We houden van honden. Dus dat komt helemaal goed. Ook honden die opspringen gaan we niet belonen door ze te aaien en we kunnen ook rekening houden met aanbellen (of juist liever niet). Wil je meteen jouw hond leren dat iemand aan de deur helemaal niet eng is? Dan nemen we gewoon een lekker hondensnackje mee. Dan kan jouw hond lekker knabbelen en kunnen wij rustig even overleggen.

© 2021 - 2023 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel