Verhuizen naar Drenthe

Ga je verhuizen naar Drenthe? Misschien woon je nu wel aan de andere kant van het land en heb je een mooi huis gevonden in Drenthe. Wij zelf zijn in 2018 vanuit Noord-Holland naar Drenthe verhuist en we hebben er geen moment spijt van gehad. 

Makelaars in Drenthe

Toen wij net op zoek waren naar een woning in Drenthe waren we ieder vrij moment van onze week in Drenthe te vinden. In de weekenden gingen we alvast kijken bij huizen en als het iets was dan maakten we een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging doordeweeks. Toen was de huizenmarkt in Drenthe gelukkig nog vrij rustig en hadden we de tijd. Wel hebben we alle makelaars bezocht en ze aangegeven wat wij zochten zodat ze mee konden denken ook als er een woning nieuw in de verkoop zou komen.

Kluswoning

Met een man als aannemer kies je toch snel voor een woning die als kluswoning te boek staat. Dat hebben wij dus ook gedaan. Maar eerlijk is eerlijk, het huis wat wij uiteindelijk gekocht hebben is in zo'n slechte staat dat Stefan er in eerste instantie niet eens aan wilde beginnen. En hij heeft gelijk, want bij ieder werk komen er weer nieuwe lijken uit de kast. Maar goed, Stefan lost het op. Alleen gaan we niet zo snel als we in eerste instantie gedacht hadden. 

Huis gekocht in Drenthe

Heb jij nu ook een woning gekocht in Drenthe? Gefeliciteerd en welkom. Het zal in het begin wel even wennen zijn, maar onze ervaring is dat er heel veel vriendelijke mensen wonen in Drenthe. En je woont nu in een prachtige provincie met lekker veel ruimte en mooie natuur om van te genieten.

Huis laten verbouwen

Heb jij nu net zoals wij een kluswoning gekocht, maar ben je zelf niet zo handig? Wij nemen je met liefde de hele verbouwing uit handen. Wil je toch zelf doen wat je kunt doen? Dan kunnen we jou ook begeleiden en van advies voorzien zodat jij een groot gedeelte zelf kunt doen.

Verhuizen uit het Westen

Hoe het voor jouw situatie ook is. Hopelijk ben jij net zo blij als wij zijn dan we naar het mooie Drenthe zijn verhuisd. Als we nog eens een dagje terug zijn in het Westen is het voor ons weer helemaal wennen. Zo ingeburgerd zijn we inmiddels. Maar wist je dat we de eerste maanden enorm hebben moeten wennen aan de stilte en de rust. We vonden het erg 'dood' aanvoelen. Dat we midden in de winter zijn verhuisd heeft daar trouwens ook niet mee geholpen.

© 2021 - 2024 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel