Waar vind je een goed bouwbedrijf?

Hoe en waar vind je een goed bouwbedrijf? De meeste van onze klanten komen via mond-op-mond reclame en daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Nieuw in de regio

Maar er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij niet het juiste bedrijf kan vinden. Of het nu om 1 timmerman gaat of een bouwbedrijf, uiteindelijk wil je met de juiste mensen in zee gaan. Ben je bijvoorbeeld nieuw in jouw provincie of regio? Dan kan het vinden van goede vakmensen lastig zijn. Andersom werkt dat ook zo, wij zijn van de regio Haarlem naar Drenthe verhuisd. Hoewel we heel veel aanvragen krijgen om toch maar in het westen nog te komen werken. Moeten we onze klantenkring in Drenthe echt nog opbouwen. Voor jou een kans om nog met voorrang op de planning te komen, als je in Drenthe of Groningen woont tenminste.

Iedereen zit vol

Er is steeds meer vraag naar goede vakmensen en er komen steeds minder jonge mensen bij die de bouw in gaan. Hierdoor zitten de meeste bouwbedrijven vol en wordt het steeds moeilijker om goede mensen te vinden.

Weinig goede bouwbedrijven te vinden

Of een bouwbedrijf goed is, kun je ook aan de buitenkant niet zien. Als ik 1 ding heb geleerd van mijn huwelijk met Stefan en zijn jarenlange ervaring in de bouw, dan is het wel dat er veel prutsers rondlopen. En dan heb ik het niet alleen over de ‘klunsjesmannen’, maar ook werkzaamheden die bewust te laag worden geoffreerd om het werk binnen te halen. Zo heeft Stefan 1 bekend voorbeeld waarbij mensen in Haarlem bij een complete verbouwing op dag 1 al voor € 3500 de boot ingingen. Hoe dat kan? De offerte was geschreven voor 5 meter per heipaal, terwijl er bekend is dat er in Haarlem minimaal 13 meter per heipaal de grond in moet. Dan ben je flink zuur.

Bouwbedrijf Drenthe en Groningen

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe of Groningen en word jij blij van een vakman die vanuit eerlijkheid zijn zaak voert? En een vrouw op de achtergrond die de planning doet en al dit soort teksten schrijft? Neem dan zeker eens contact op en wie weet kan ik je al op korte termijn inplannen.

© 2021 - 2024 BouwenadviesKeizer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel